Skip to main content

I år har Energy stories vuxit och går under namnet Stories!

Inom Stories 2022 finns flera områden: Energy stories, Life science stories och Sustainable stories. Det innebär att konceptet omfattar dagsaktuella hållbarhetsutmaningar inom allt från energi och miljöfrågor till social hållbarhet och hälsa. Inom årets Stories lades cirka 50 000 timmar ner av de över 130 studenter från Uppsala universitet och Sveriges Lantbruksuniversitet som deltog för att arbeta med över 40 hållbarhetsutmaningar framtagna av olika företag och offentliga organisationer.

Läs mer om Stories här!

Stories take-off 2022 på Studenternas

Som en del av Stories finns även Stories take-off

Årets Stories take-off gick av stapeln den 25 maj på Studenternas. Det var extra roligt att se närmre 200 studenter och representanter från olika företag och offentliga organisationer på plats. Under dagen presenterade studenterna sina projekt genom pitch-filmer. Pitch-filmerna bidrog till utbyte av idéer och tankar mellan företagen och studenterna. Vi hoppas att det blir starten på fler spännande samarbeten för att lösa hållbarhetsutmaningar!

Vi söker nya hållbarhetsutmaningar!

Kontakta mathilda.ogden@stuns.se

Ta del av genomförda Stories-projekt

Om du inte deltog på Stories take-off finns möjlighet att ta del av årets studentprojekt och tidigare års studentprojekt via STUNS Streetmap. Där finns både sammanfattningar och pitch-videos.

Här finns årets Stories-projekt
Här finns STUNS Streetmap
Se alla pitch-filmer här

Stories är delvis finansierat av

sv_SE